• Doe mee aan de 90 dagen Challenge

    Wordt klant, laat je voor 90 dagen coachen en begeleiden bij het productgebruikt en wanneer het resultaat je niet bevalt krijg je je geld terug. Geen risico dus!

Waarom Coaching helpt

Werk samen met jou eigen  'Feel Great Coach' voor 90 dagen aan je gezondheid en volg de stappen die hij of zij met je bespreekt. Wanneer je na 90 dagen niet tevreden bent krijg je gewoon je geld terug. Niets te verlezen dus.

Persoonlijke verantwoording en ondersteuning

In een wereld van ingesleten gewoonten en verslavend, ongezond voedsel dankzij de huidige voedingsindustrie, kan het veranderen van onze gezondheid moeilijk zijn. Dus waarom zou je het alleen doen? Door met een Feel Great-coach te werken, heb je een vriend aan je zijde - iemand die het proces begrijpt van het maken van nieuwe gewoonten en die je kan aanmoedigen om je weer goed te voelen.

Een voorbeeld waar je aan kunt relateren

Feel Great Coaches zijn niet perfect, en dat is precies zoals het zou moeten zijn. Elke coach zal je vertellen dat ze slechts op een deel van hun fitness-reis zijn, net als jij. Onze coaches zijn de meest gekwalificeerde mensen om je te helpen het Feel Great systeem te adopteren, omdat ze het zelf doen.